Refugiul Urban

Green Life Design a primit șansa să amenajeze un apartament superb, cu o terasă deasupra acestuia. Beneficiarul, îndrăgostit de plante, și le-a dorit în număr cât mai mare.

În prima etapă, s-a amenajat grădina verticală pe peretele pe care este montată scara de acces la terasă.

Sistemul de sustinere este modular, fiecare planta fiind plantata in propriul modul cu irigare si drenaj independent. Irigarea se face automat, prin programator si sistem de picurare. Este benefic pentru sanatatea plantelor ca acestea sa fie pulverizate cu apa periodic.

Posted in Gradini verticale, Intretinere, Plante | Leave a comment

Gradina Verticala in restaurantul Yoshi

Am fost contactati de doamna arhitect pentru a amenaja o gradina verticala intr-un restaurant din Bucuresti, zona caii Floreasca. Suprafata de amenajat, aproximativ 5 metri patrati.

Dupa stabilirea tipului de plante, am trecut la amenajarea propriu-zisa:

s-a montat sistemul de sustinere, pasul urmator fiind montarea sistemului de irigare automata iar apoi, plantele:

intre timp, s-au montat si luminile speciale pentru fotosinteza. Gradina verticala a inceput sa prinda viata:

si la final

Posted in Gradini verticale, Portofoliu | 1 Comment

Gradina Verticala Plafar – Radu Beller. La 3 luni de la montaj

In gradina verticala de la Plafar din Radu Beller, Dorobanti, scindapsus a fost tanar la plantare, pentru o mai buna adaptare in timp.

Tijele plantei au crescut mai mult de un metru.

 

Aici puteti savura un fresh bio. Veti simti aerul proaspat emanat de gradina verticala.

Posted in Gradini verticale, Plante | Leave a comment

Gradina Verticala Plafar – Luna Martie

Cerinta clientului nostru Plafar a fost de a imbraca stalpii de la intrarea in magazinul din Radu Beller cu plante verzi, fara flori. Impreuna am ales specia Scindapsus.

Am montat gradinile verticale in luna martie, acestea avand sistem de irigare automata. Irigarea s-a programat a se face o data pe saptamana. Plantele s-au bucurat de lumina solara directa dupa-amaiza, stalpii imbracati in gradini verticale fiind orientati catre vest.

Plantele scindapsus au fost tinere pentru a se adapta la noul mediu mai usor.

Astfel aratau gradinile verticale in luna martie, la montaj.

 

Posted in Gradini verticale, Plante, Portofoliu | Leave a comment

Lucruri extraordinare #3

Sa alergi dimineata, toamna.

Posted in lucruri extraordinare | Leave a comment

Gradina Verticala in Sala de Consiliu

Bucuresti. Cererea clientului nostru era de a amenaja un perete in sala de consiliu de la sediul societatii dansului.

Am intocmit proiectul de amenajare a gradinii verticale, in urma acestuia rezultand o suprafata optima de aproximativ 4 mp.

Sediul fiind renovat de curand, am scos din calcul montarea unui sistem de irigare automat, clientul optand pentru serviciul de intretinere al echipei noastre.

Plantele folosite in amenajarea gradinii verticale au fost: Epipremnum pinnatum, spathiphyllum, aglaonema, anthurium, croton si dieffenbachia.

Rezultatul?

Intretinerea se face saptamanal si consta in irigare, fertilizare, cosmetizare, pulverizare, tratare contra daunatorilor.

 

 

Posted in Gradini verticale, Intretinere, Plante, Portofoliu | 1 Comment

Lucruri extraordinare #2Cand razi cu tot sufletul si timpul se opreste in loc

Extraordinar!

Posted in lucruri extraordinare | Leave a comment

lucruri extraordinare #1

Senzatia pe care o ai cand planta ta preferata din casa are o frunza noua

Extraordinara!

Posted in lucruri extraordinare | Leave a comment

Gradini Verticale Pentru Evenimente

Green Life Design va aduce natura si arta in mijlocul evenimentului dumneavoastra prin sistemele de panouri cu gradini verticale mobile

Astfel, atat dumneavoastra cat si invitatii, va veti simti ca in mijlocul unei gradini proaspete, putand admira superbele jocuri de culori naturale.

Aceste gradini verticale sunt mobile, putand fi aranjate in orice colt al incaperilor. Sau pot fi puse mai multe, unul langa altul, formand un perete intreg, viu, coplesitor. Toate acestea raman la alegerea dumneavoastra, sarcina de a va impresiona invitatii, revenindu-va.

Grenn Life Design asteapta de la dumneavoastra doar locul, data si ora de incepere, transportul fiind asigurat atat inainte cat si dupa eveniment.

Cel mai mare efect al acestor gradini verticale mobile se realizeaza in cadrul nuntilor, cand toata lumea este fericita, natura aducand zambete mai largi, ochi mai visatori si plini de speranta

Pentru rezervare si oferta de pret, va rugam sa ne contactati.

Posted in Gradini verticale | Leave a comment

Gradina Verticala in Salonul Oksana Artline

O clienta de-a noastra, Doamna Adriana, ne-a contactat si ne-a povestit despre interesul Doamnei Oxana manifestat pentru gradinile verticale.

Am fost invitati la dansa in salon unde am discutat despre pasiunea comuna – natura. Ne-a aratat peretele pe care dorea montata o astfel de gradina, am facut masuratori, am analizat sursele de lumina si curenti de aer.

Datorita fluxului permanent de clienti in salonul de frumusete, am hotarat sa trecem la amenajarea gradinii dupa programul de lucru, adica 9 seara. Ne-am infiintat in B-dul Primaverii 39 cu masinile pline cu plante. Din pacate Doamna Oxana nu a putut ramane pentru a vedea evolutia amenajarii de la 0.

Am inceput motajul sistemului de baza, in timp ce pregateam si plantele pentru rasadire. Dupa cateva ore de munca pe ritmurile muzicii rusesti din salon am ajuns la rezultatul final. Plantele au fost: SpathiphyllumAnthurium, Dieffenbachia, Hedera Helix, Codiaeum variegatum, Scindapsus pictus. In total, au fost aproximativ 75 de plante, pe 2 metri patrati.

Incepand de a doua zi, Gradina Verticala a devenit subiect de discutie in salon, persoanele prezente fiind foarte placut impresionate, noi primind un feedback extraordinar atat din partea Doamnei Oxana, cat si din partea clientilor dansei.

Va invitam in Salonul Oksana ArtLine pentru a admira pe viu aceasta Gradina Verticala.

Posted in Gradini verticale, Portofoliu | 3 Comments