Gradina Verticala in Salonul Oksana Artline

O clienta de-a noastra, Doamna Adriana, ne-a contactat si ne-a povestit despre interesul Doamnei Oxana manifestat pentru gradinile verticale.

Am fost invitati la dansa in salon unde am discutat despre pasiunea comuna – natura. Ne-a aratat peretele pe care dorea montata o astfel de gradina, am facut masuratori, am analizat sursele de lumina si curenti de aer.

Datorita fluxului permanent de clienti in salonul de frumusete, am hotarat sa trecem la amenajarea gradinii dupa programul de lucru, adica 9 seara. Ne-am infiintat in B-dul Primaverii 39 cu masinile pline cu plante. Din pacate Doamna Oxana nu a putut ramane pentru a vedea evolutia amenajarii de la 0.

Am inceput motajul sistemului de baza, in timp ce pregateam si plantele pentru rasadire. Dupa cateva ore de munca pe ritmurile muzicii rusesti din salon am ajuns la rezultatul final. Plantele au fost: SpathiphyllumAnthurium, Dieffenbachia, Hedera Helix, Codiaeum variegatum, Scindapsus pictus. In total, au fost aproximativ 75 de plante, pe 2 metri patrati.

Incepand de a doua zi, Gradina Verticala a devenit subiect de discutie in salon, persoanele prezente fiind foarte placut impresionate, noi primind un feedback extraordinar atat din partea Doamnei Oxana, cat si din partea clientilor dansei.

Va invitam in Salonul Oksana ArtLine pentru a admira pe viu aceasta Gradina Verticala.

This entry was posted in Gradini verticale, Portofoliu. Bookmark the permalink.

3 Responses to Gradina Verticala in Salonul Oksana Artline

  1. loredana says:

    Foarte frumos aranjamentul. O sa va contactez in cel mai scurt timp pentru ceva asemanator.

  2. Foarte frumos, intr-adevar! Sunt o mare iubitoare de flori si apreciez foarte mult munca voastra! Felicitari! Pareti persoanele potrivite la care sa apelezi atunci cand ai nevoie de un aranjament floral deosebit.

  3. nadia faur says:

    sunt incantata de aceste gradini verticale.Executati lucrari si in ORADEA? Am un perete de aprox.19mp care ar arata superb cu o gradina verticala.Daca se poate si un pret cat de cat informativ,montare plante(cu plantele dvs.).,sistem iluminare si irigare(peretele este din caramida).Va multumesc anticipat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *