Gradini Verticale Business

Fie ca este amenajata intr-un birou, intr-un salon sau intr-un restaurant, gradina verticala are acea valoare de “wow” pe care proprietarul o promoveaza ca pe ceva frumos in primul rand, ceva care ii imbunatateste imaginea personala. Desigur, poate fi vorba si de multumirea personala dar si de modificarea unor aspecte de care clientul are nevoie in viata lui cum ar fi culoarea, textura si minunea existentei naturii aproape de el tot timpul.

Elementul de plictis este eliminat instant, subiectele de dezbatere se pot desprinde din caracterizarea decorului natural, activitatea sociala este considerabil imbunatatita. Nu in ultimul rand, memoria locului respectiv este foarte bine intiparita prin faptul ca exista un element de reper foarte puternic, reprezentat de gradina verticala.

Indiferent de domeniul de activitate, companiile au numai avantaje din amenajarea gradinilor verticale:

  • o calitate superioara a locului de munca, plantele fiind un ajutor eficient in eliminarea stresului si marirea senzatiei de confort;
  • o imagine ce promoveaza aducerea naturii in mediul urban, regasindu-se astfel in memoria celor ce au vizitat si au admirat locatia respectiva.

Galerie foto: Gradini verticale in mediul de afaceri

Copyright @ Green Life Design SRL - Developed by Secure Cloud SRL