Gradini Verticale Rezidential

Deoarece locuinta este refugiul unde te regasesti dupa o zi de munca, amenajarea unei gradini verticale ajuta considerabil la crearea unui climat linistitor. Este deja binecunoscut faptul ca starea de sanatate si dispozitia sunt conditionate de calitatea aerului pe care il respiram si de aceea plantele alese pentru a forma o gradina verticala contribuie in mod semnificativ la reducerea emisiilor de carbon.

Intr-un mediu social modern in care spatiile inchise sunt din ce in ce mai numeroase si oportunitatile de a aprecia si admira natura cu simplitatea si spectaculozitatea pe care aceasta o poate oferi, gradinile verticale ofera un colt de natura oriunde spatiul permite aceasta amenajare, iar rolul estetic al gradinilor verticale este din ce in ce mai apreciat.

Motivele pentru amenajarea unei gradini verticale sunt:

  • lipsa spatiului pentru o gradina normala si dorinta de a te bucura de beneficiile aduse de prezenta plantelor in locuinta ta;
  • imbunatatirea esteticii locuintei, fie prin prezenta unei gradini verticale intr-un spatiu ce nu are valoare estetica pentru a-l masca, fie prin pozitionarea ei intr-un spatiu ales cu grija pentru a evidentia o anume latura estetica a locuintei respective.

Galerie foto: Gradini verticale in spatiul rezidential

Copyright @ Green Life Design SRL - Developed by Secure Cloud SRL